ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προβληματισμός…

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Πλατανιά στη Λεωφόρο, όμως επικρατεί προβληματισμός ενόψει της δύσκολης συνέχειας…

Προβληματισμός…

Στο «τριφύλλι» αφήνουν πίσω τη νίκη που συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα από τα Χανιά, καταστρώνοντας τα σχέδια ενόψει Ξάνθης.

Οι «πράσινοι» στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ξάνθη, με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι όπως όλα δείχνουν, καθοριστική για τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα χτες από τον κόσμο.

Ο Έλληνας τεχνικός,  έχει προβληματίσει αρκετά με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του, καθώς από το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν, τίποτα δεν έχει αλλάξει στον τρόπο παιχνιδιού…

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.108 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η στήριξη προς το πρόσωπο του Αναστασίου υπάρχει και παραμένει, όμως δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί, σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα βαρύ και κρίσιμο πρόγραμμα (Ξάνθη-Εκτός/ΠΑΣ Γιάννενα-Εντός/ΠΑΟΚ-Εκτός/ΑΕΚ-Εντός/Ατρόμητος-Εκτός/Ολυμπιακός-Εντός)…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.