ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άρεσε ξανά ο Τελάντερ!

Θετική ήταν για ακόμα μία φορά  η παρουσία του Ράσμους Τελάντερ.

Άρεσε ξανά ο Τελάντερ!

Ο Δανός αμυντικός, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πήρε φανέλα βασικού.

Ο Τελάντερ κόντρα στον Πλατανιά, άφησε ξανά θετικές εντυπώσεις, δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά στην άμυνα του «τριφυλλιού».

Όπως στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, έτσι και απέναντι στον Πλατανιά, ο Δανός ήταν σωστός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κάνοντας εξαιρετική δουλεία, ενώ παράλληλα έδειξε ότι «δένει» μαζί με τον Στάθη Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γεγονός, που το αποδεικνύουν και οι αριθμοί, καθώς στα τελευταία δύο ματς που αγωνίστηκε ο Τελάντερ μαζί με τον Ταυλαρίδη, ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν στην άμυνα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.