ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να κοστίσει στον Πλατινί τις εκλογές της FIFA»

Νέο δημοσίευμα - καταπέλτης της «Sun» εναντίον Ολυμπιακού, Mαρινάκη και UEFA. Εκτενής αναφορά στη συνέντευξη Σίλντεφελντ στο SDNA.

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να κοστίσει στον Πλατινί τις εκλογές της FIFA»

Με νέο συνταρακτικό δισέλιδο-καταγγελία εναντίον της UEFA και του προέδρου της, Μισέλ Πλατινί, που επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να συμμετάσχει στο Champions League παρά τις πέντε κακουργηματικές κατηγορίες εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», ο ανταποκριτής διεθνούς ποδοσφαίρου της μεγαλύτερης εφημερίδας στη Βρετανία, Αντώνης Καστρινάκης, «καλωσορίζει» την αποστολή του Ολυμπιακού που φτάνει σήμερα στο Λονδίνο μία μέρα πριν να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο Champions League.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.