Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή ημέρα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, καθώς πραγματοποίησε τον αγιασμό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» παρουσία των τμημάτων βόλεϊ ανδρών-γυναικών και μπάσκετ γυναικών.

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα (28/9) ο αγιασμός του Ερασιτέχνη, με τον πρόεδρο, Ηλία Μιχαλαριά να στέλνει το δικό του μήνυμα, σε όλα τα τμήματα ενόψει και της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η χρονιά πλέον ξεκίνησε και επίσημα. Δεν θα πω πάλι τα ίδια, οι πιο παλιοί τα γνωρίζουν. Εύχομαι για τη νέα χρονιά υγεία. Το βασικό είναι να υπάρχει υγεία και είμαι πεπεισμένος πως οι προσπάθειες των ομάδων θα πετύχουν. Θα πάμε μπροστά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, περιβάλλεται από είκοσι τμήματα. Το βόλεϊ γυναικών-ανδρών και το μπάσκετ γυναικών, είναι από τα τρία μεγαλύτερα.

Το κλειστό της Κυψέλης και εδώ αναμένεται να είναι γεμάτο, όπως και κάθε χρόνο. Δεν θα πω ότι πρέπει να βγούμε πρώτοι. Να κυνηγάμε κάθε στόχο ξεχωριστά, όλα τα τμήματα, να παλεύουνε όλοι αθλητές όλων των τμημάτων. Να μην τα παρατάνε.

Ο Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή. Αυτό είναι το στοιχείο του Παναθηναϊκού. Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν έρθει ένα στραβό αποτέλεσμα, αυτό που τον νοιάζει είναι οι αθλητές μας να δείχνουν αθλητική ψυχή. Οι φίλαθλοι-οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν να σας δούνε να παλεύεται για την ομάδα που αγαπάμε όλοι με μαχητική ψυχή. Να δείχνεται ότι προσπαθείτε. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και όλα θα γίνουν».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου