ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μιχαλαριάς: «Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή»

Tο δικό του μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς απέστειλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς κατά τη διάρκεια του αγιασμού των τμημάτων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα(28/9) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Μιχαλαριάς: «Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή»

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή ημέρα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, καθώς πραγματοποίησε τον αγιασμό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» παρουσία των τμημάτων βόλεϊ ανδρών-γυναικών και μπάσκετ γυναικών.

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα (28/9) ο αγιασμός του Ερασιτέχνη, με τον πρόεδρο, Ηλία Μιχαλαριά να στέλνει το δικό του μήνυμα, σε όλα τα τμήματα ενόψει και της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η χρονιά πλέον ξεκίνησε και επίσημα. Δεν θα πω πάλι τα ίδια, οι πιο παλιοί τα γνωρίζουν. Εύχομαι για τη νέα χρονιά υγεία. Το βασικό είναι να υπάρχει υγεία και είμαι πεπεισμένος πως οι προσπάθειες των ομάδων θα πετύχουν. Θα πάμε μπροστά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, περιβάλλεται από είκοσι τμήματα. Το βόλεϊ γυναικών-ανδρών και το μπάσκετ γυναικών, είναι από τα τρία μεγαλύτερα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κλειστό της Κυψέλης και εδώ αναμένεται να είναι γεμάτο, όπως και κάθε χρόνο. Δεν θα πω ότι πρέπει να βγούμε πρώτοι. Να κυνηγάμε κάθε στόχο ξεχωριστά, όλα τα τμήματα, να παλεύουνε όλοι αθλητές όλων των τμημάτων. Να μην τα παρατάνε.

Ο Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή. Αυτό είναι το στοιχείο του Παναθηναϊκού. Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν έρθει ένα στραβό αποτέλεσμα, αυτό που τον νοιάζει είναι οι αθλητές μας να δείχνουν αθλητική ψυχή. Οι φίλαθλοι-οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν να σας δούνε να παλεύεται για την ομάδα που αγαπάμε όλοι με μαχητική ψυχή. Να δείχνεται ότι προσπαθείτε. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και όλα θα γίνουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.