ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παρασκήνια της «πράσινης» media day

Αρκετά παρασκήνια και είδηση για το βόλεϊ ανδρών, είχε η media day του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Παρασκήνια της «πράσινης» media day

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των ομάδων του «τριφυλλιού» ήταν αρκετά ευδιάθετοι και χαρούμενοι στη σημερινή συγκέντρωση στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», ενώ κατά την προσέλευσή τους, έριχναν «κλεφτές» ματιές στο φιλικό που έδινε η ομάδα μπάσκετ των ανδρών στην Κίνα.

Τα σχόλια αρκετών αθλητών και αθλητριών ήταν μέσα σε ενθουσιασμό για την εικόνα που έβλεπαν από το συγκρότημα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

ÁÃÉÁÓÌÏÓ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÂÏËÅÉ ÁÍÄÑÙÍ - ÃÕÍÁÉÊÙÍ ÊÁÉ ÌÐÁÓÊÅÔ ÃÕÍÁÉÊÙÍ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÁÃÉÁÓÌÏÓ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÂÏËÅÉ ÁÍÄÑÙÍ - ÃÕÍÁÉÊÙÍ ÊÁÉ ÌÐÁÓÊÅÔ ÃÕÍÁÉÊÙÍ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
STO_9062
STO_9072
STO_9074
STO_9104
STO_9109

Αργοπορημένη η Κουτουξίδου

Κατά τη διάρκεια του αγιασμού όλοι άκουγαν με προσοχή τα λόγια του ο Πανασιολογ. Αρχιμανδρίτης, Νικόδημος Φαρμάκης, ενώ κάποιοι μετέφραζαν στους ξένους. Παράλληλα, ο Ηλίας Μιχαλαριάς κατά το χαιρετισμό που απεύθυνε στα τμήματα μετά τη λήξη του αγιασμού, έδωσε και την είδηση… πως το χρέος για το βόλεϊ ανδρών έχει μειωθεί στις 700 χιλιάδες ευρώ από τα δύο εκατομμύρια.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αστειευόταν με τους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων, ενώ κατά την έλευση της αργοπορημένης Νικολέττας Κουτουξίδου της είπε: «Φήμες λένε πως ξέχασες που βρίσκεται το γήπεδο».

Τη σκυτάλη από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, πήραν οι ομαδικές φωτογραφίες των τμημάτων, ενώ κατά την αναμονή τους για τις συνεντεύξεις και τη φωτογράφιση η Νταϊάνα Ντέλβα και η Κέινι Αλμπάνεζ, δοκίμασαν τις δεξιότητές τους και στο βόλεϊ με αρκετή επιτυχία.

ÁÃÉÁÓÌÏÓ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÂÏËÅÉ ÁÍÄÑÙÍ - ÃÕÍÁÉÊÙÍ ÊÁÉ ÌÐÁÓÊÅÔ ÃÕÍÁÉÊÙÍ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
STO_9392
STO_9515
STO_9629

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.