ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρέκας: «Κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια»

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών, Πέτρος Πρέκας, μετά το τέλος του αγιασμού στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», μίλησε για τους φετινούς στόχους του «τριφυλλιού» και παράλληλα ευχήθηκε σε όλα τα τμήματα υγεία και καλή επιτυχία.

Πρέκας: «Κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια»

Πέρυσι χάθηκε το πρωτάθλημα για έναν πόντο και αυτό έχει δώσει στην ομάδα το κίνητρο που χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον τεχνικό του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Πρέκας:

«Σε όλα τα τμήματα ας ευχηθούμε υγεία και επίτευξη των στόχων. Εμείς στο μπάσκετ γυναικών αυτό που έχουμε βάλει στόχο είναι να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα και να παίρνουμε τη νίκη. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα πάμε όπως και πέρυσι παιχνίδι παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Πέρυσι χάσαμε για ένα πόντο το πρωτάθλημα και αυτό μας δίνει δύναμη κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια. Λέω στις αθλήτριές μου ότι το πρωταθλημα δεν είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός –αν και η έλευσή του βοηθάει στην προβολή του αθλήματος- γιατί υπάρχουν και άλλες αξιόλογες ομάδες. Οι δυο ξένες που έχουν επιτραπεί φέτος κάνουν ανταγωνιστικές όλες τις ομάδες».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.