ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Λογικό ο κόσμος να αντιδρά έτσι»

Στη δυσαρέσκεια του κόσμου αναφορικά με την απόδοση που παρουσιάζει η ομάδα, στάθηκε ο Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ: «Λογικό ο κόσμος να αντιδρά έτσι»

Κατανοητή βρίσκει ο Μάρκους Μπέργκ την δυσαρέσκεια του κόσμου για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός.

Ο Σουηδός φορ του  «τριφυλλιού» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη» κατέστησε σαφές, πως οι ίδιοι παίκτες του συλλόγου έχουν αυτογνωσία και αναγνωρίζουν πως δεν αποδίδουν καλά.

Παράλληλα, όμως, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια και δεν χάνει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.708 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρχικά,για την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως εξελίχθηκε, αλλά το καλό είναι πως καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, έστω κι έτσι. Δεν είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή μας κόντρα στον Πλατανιά, αλλά τουλάχιστον έχουμε τους τρεις βαθμούς κι αυτό πρέπει να το κρατήσουμε. Σίγουρα όμως ζητάμε πολύ περισσότερα από τους εαυτούς μας. Όλη η ομάδα θέλει περισσότερα, δεν είμαστε χαρούμενοι. Όταν όμως έχεις μέρες σαν κι αυτή είναι σημαντικό να κερδίζεις και να προχωράς στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρω την ποιότητά μας και απλά πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο στο παιχνίδι μας. Είμαι αισιόδοξος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά, να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε να πιέζουμε για την πρώτη θέση».

Όσο για την πίεση του κόσμου, τόνισε: «Είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει κάτι καλύτερο από μας, ξέρει την ποιότητα και τις δυνατότητές μας, αφού είδε ότι υπήρχαν παιχνίδια που παίξαμε καλύτερα και πετύχαμε αρκετά γκολ, ειδικά στην έδρα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι κάποιες μέρες είναι καλύτερο να παίζεις άσχημα και να κερδίζεις από το να παίζεις καλά και να χάνεις».

Σχετικά με τη δική του «αποχή» από το γκολ για τρία σερί ματς εμφανίστηκε καθησυχαστικός. «Προσωπικά δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν ανησυχώ από τη στιγμή που είμαι μέσα στις φάσεις κι έχω ευκαιρίες. Θα έρθουν και τα γκολ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.