Κατανοητή βρίσκει ο Μάρκους Μπέργκ την δυσαρέσκεια του κόσμου για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός.

Ο Σουηδός φορ του  «τριφυλλιού» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη» κατέστησε σαφές, πως οι ίδιοι παίκτες του συλλόγου έχουν αυτογνωσία και αναγνωρίζουν πως δεν αποδίδουν καλά.

Παράλληλα, όμως, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια και δεν χάνει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας.

Αρχικά,για την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως εξελίχθηκε, αλλά το καλό είναι πως καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, έστω κι έτσι. Δεν είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή μας κόντρα στον Πλατανιά, αλλά τουλάχιστον έχουμε τους τρεις βαθμούς κι αυτό πρέπει να το κρατήσουμε. Σίγουρα όμως ζητάμε πολύ περισσότερα από τους εαυτούς μας. Όλη η ομάδα θέλει περισσότερα, δεν είμαστε χαρούμενοι. Όταν όμως έχεις μέρες σαν κι αυτή είναι σημαντικό να κερδίζεις και να προχωράς στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρω την ποιότητά μας και απλά πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο στο παιχνίδι μας. Είμαι αισιόδοξος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά, να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε να πιέζουμε για την πρώτη θέση».

Όσο για την πίεση του κόσμου, τόνισε: «Είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει κάτι καλύτερο από μας, ξέρει την ποιότητα και τις δυνατότητές μας, αφού είδε ότι υπήρχαν παιχνίδια που παίξαμε καλύτερα και πετύχαμε αρκετά γκολ, ειδικά στην έδρα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι κάποιες μέρες είναι καλύτερο να παίζεις άσχημα και να κερδίζεις από το να παίζεις καλά και να χάνεις».

Σχετικά με τη δική του «αποχή» από το γκολ για τρία σερί ματς εμφανίστηκε καθησυχαστικός. «Προσωπικά δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν ανησυχώ από τη στιγμή που είμαι μέσα στις φάσεις κι έχω ευκαιρίες. Θα έρθουν και τα γκολ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου