ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελάντερ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα…»

Την πίστη του, ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Ράσμους Τελάντερ, μιλώντας σε συμπατριώτες του.

Τελάντερ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα…»

Ο Δανός στόπερ, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, για τον Παναθηναϊκό και τις δυνατότητες που έχει, ούτως ώστε να διεκδικήσει  με αξιώσεις το πρωτάθλημα, αλλά και τον εαυτό του, τονίζοντας πως βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράσμους Τελάντερ:

«Είναι μεγάλη η απογοήτευση σε όλους για τον αποκλεισμό στο Europa League. Ήταν ένας στόχος του συλλόγου η πρόκριση στους ομίλους, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και επικεντρωνόμαστε στους υπόλοιπους στόχους μας. Θέλουμε να παλέψουμε με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως έχουμε την ομάδα για να το κάνουμε.

Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και θεωρώ πως έχουμε ένα δυνατό σύνολο με πολλούς σημαντικούς παίκτες με ποιότητα. Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με εμπειρία από την Premier League και άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Πιστεύω πως κι εγώ θα βελτιωθώ παίζοντας σε μια πιο δυνατή ομάδα. Έχω μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου και θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις δύο συνεχείς συμμετοχές του:

«Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον εαυτό μου. Η ομάδα πιστεύει σε μένα εξ αρχής. Απλώς είχα κάποιες ατυχίες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά σιγά-σιγά κατάφερα να βρω τη φόρμα μου δουλεύοντας έξτρα.

Περίμενα την ευκαιρία μου και ήρθε σε αυτά τα δύο παιχνίδια, στα οποία πιστεύω πως πήγα καλά. Κερδίσαμε και στα δύο, ενώ κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Στο πρώτο ματς κυριαρχήσαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ενώ στο δεύτερο έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.