ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ανανέωση συνεργασίας με την Avance για τη Συμμαχία

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρία Avance.

Ανανέωση συνεργασίας με την Avance για τη Συμμαχία

H Avance Rent A Car προσφέρει αποκλειστικά στους κατόχους της κάρτας Προνομίων των Μελών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έκπτωση 10% – 15% στην ενοικίαση αυτοκινήτων

Αναλυτικά:

«H Avance Rent A Car ιδρύθηκε το 1992. Για περισσότερο από τριάντα χρόνια προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει και εξελίσσει.

Το δίκτυο των σταθμών της εταιρείας αναπτύσσεται συνεχώς ενώ λειτουργούν σήμερα 15 σημεία εξυπηρέτησης σε Αθήνα, Μαρούσι, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Σαντορίνη, Μύκονο, Κω, Αγρίνιο, Ναύπακτο και Τήνο.

Ο στόλος ανανεώνεται συνεχώς με γνώμονα τη ζήτηση της αγοράς για καινούρια και ασφαλή οχήματα παρέχοντας μεγάλη ποικιλία κατηγοριών από αυτοκίνητα πόλης, αυτόματα, SUV, minivan & luxury. Η εταιρεία πρωτοστάτησε στην δημιουργία ειδικής κατηγορίας διαμορφωμένων mini-van για την ασφαλή μεταφορά ατόμων με αναπηρικά αμαξίδια.

Στο πλαίσιο της στήριξης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας προσφέρει αποκλειστικά στους κατόχους της κάρτας Προνομίων των Μελών της τις παρακάτω εκπτώσεις:

Στις κατηγορίες επιβατικών, 4Χ4, αυτομάτων και minivan έκπτωση 10%

Στις κατηγορίες cabrio & luxury (Cat C2,K2,L,L1,L2) έκπτωση 15%

Η Έκπτωση είναι ανά ημέρα χωρίς να παίζει ρόλο το σύνολο τον ημερών. Απευθείας έκπτωση με την υπόδειξη τις κάρτας & ταυτότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα μοντέλα, το κόστος αλλά και τους σταθμούς της εταιρείας μπορείτε να δείτε στο www.avance.gr».

Ανανέωση συνεργασίας Παναθηναϊκής Συμμαχίας- Avance Rent A Car ( σεζόν 15/16 )H Avance Rent A Car προσφέρει αποκλειστι…

Posted by Paomprosta.gr (Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012)-Official on Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE