ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ένα τίτλο για τον κόσμο μας»!

Την κατάκτηση ενός τίτλου, έθεσε ως στόχο η Πένυ Ρόγκα, μιλώντας αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr κατά τη διάρκεια της media day για τη νέα σεζόν.

«Ένα τίτλο για τον κόσμο μας»!

Η νεαρή λίμπερο, τόνισε πως είναι πανέτοιμη από ψυχολογική πλευράς για τις απαιτήσεις της νέας σεζόν, μίλησε για το ρόστερ της φετινής ομάδας και έστειλε και μήνυμα στους οπαδούς του τριφυλλιού, πως σε κάθε ματς η ομάδα θα δώσει το καλύτερο δυνατό για τις νίκες, που θα επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr

Για τη νέα σεζόν:

«Είμαστε έτοιμοι στο ψυχολογικό κομμάτι για τη νέα σεζόν, θέλουμε βέβαια να βελτιώσουμε αρκετά στοιχεία στο ομαδικό επίπεδο, αλλά και στο ατομικό η κάθε αθλήτρια και εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι ακόμα πιο πετυχημένη από την περσινή. Να έχουμε όλες την υγεία μας και είμαι σίγουρη πως τα καλύτερα θα έρθουν».

Για το ρόστερ της ομάδας:

«Η αλήθεια είναι πως το ρόστερ της ομάδας άλλαξε αρκετά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Έχει μείνει βέβαια ο βασικός κορμός της περασμένης σεζόν αλλά οι προσθήκες που έγιναν, όπως της Νικολέτας Κουτουξίδου με αρκετή εμπειρία από το εξωτερικό, πιστεύω είναι θετικές, καθώς έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα στο αγωνιστικό προφίλ, αφού η εμπειρία της θα μας ευνοήσει σε ομαδικό επίπεδο».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την προσθήκη πολλών νέων κοριτσιών στην ομάδα:

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, χτίζει για το μέλλον της και νομίζω πως όλες μαζί θα παρουσιάσουμε μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα και αυτό φαίνεται από τις πρώτες μας στιγμές».

Αν η περσινή σεζόν αποτελεί «οδηγό» για την κατάκτηση ενός τίτλου:

«Η αλήθεια είναι πως το βόλεϊ γυναικών έχει μεγάλη ιστορία σε τίτλους και διακρίσεις για το σύλλογο. Ότι έγινε πέρσι το αφήνουμε στο παρελθόν και το μόνο που κοιτάμε είναι η νέα σεζόν. Το μόνο που παραμένει ίδιο σχετικά με πέρσι είναι οι στόχοι της ομάδας και το «κυνήγι» της κορυφής. Για αποτελέσματα δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή, αλλά το «θέλω» μας είναι η κατάκτηση ενός τίτλου για τον κόσμο μας».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας:

«Το παν είναι να μην τα παρατάς ποτέ και αυτό θέλουμε να κάνουμε σε κάθε ματς, άσχετα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Είτε είμαστε σε καλή ημέρα, είτε σε κακή. Η επιμονή, η υπομονή και η πίστη στους εαυτούς μας και στην ομάδα, θα μας φέρουν και τα αποτελέσματα, ώστε να χαροποιήσουμε και τους οπαδούς μας που μας έχουν στηρίξει σε κάθε στιγμή μας και είναι πάντα στο πλευρό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.