ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συμμετοχή του «τριφυλλιού» στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2015

Στις Πανελλήνιες ημέρες Νεολαίας 2015 στις 26-27/9 συμμετείχε η Ποδηλασία του Α.Ο. Παναθηναϊκού.

Συμμετοχή του «τριφυλλιού» στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2015

«Παρών» έδωσε ο Παναθηναϊκός στους αγώνες (26-27/9), οι οποίοι διοργανώθηκαν  από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας οι Παν/νιες Ημέρες Νεολαίας για τις νεαρότερες ηλικίες (Μίνι Μικρά-Μεγάλα, Παμπαίδες-Παγκορασίδες) με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες.

Την πρώτη ημέρα οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν εντός των Παιδικών Εξοχών στον Άγιο Ανδρέα με το αγώνισμα του χρονομέτρου για όλους και  εν συνεχεία για τις μικρότερες κατηγορίες η δεξιοτεχνία.

Να σημειωθεί, πως ο καιρός δεν βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, καθώς κάποια στιγμή  ξέσπασε απότομη καταιγίδα και  ανάγκασε τους διοργανωτές να διακόψουν τους αγώνες, οι οποίοι συνεχίστηκαν  το απόγευμα.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα αποτελέσματα των αθλητών του Παναθηναϊκού για την πρώτη ημέρα είχαν ως εξής:

 Ατομική Χρονομέτρηση

19ος Διονύσης Θεοδόσης-Μίνι Μικρά

46ος Προκόπης Μουτζουρέλης-Μίνι Μεγάλα

17ος Μαρτίνος Μούτσιος-Παμπαίδας

Λόγω της καταιγίδας, οι αγώνες 4x που ήταν στο πρόγραμμα της ημέρας για τα Μίνι μεταφέρθηκαν για την Κυριακή το πρωί μαζί με την δεξιοτεχνία. Τελικά την δεύτερη ημέρα,ολοκληρώθηκε μόνο το 4x στον ίδιο χώρο και τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

20ος Διονύσης Θεοδόσης-Μίνι Μικρά

 Μούτσιος 8ος και με… υπερπροσπάθεια

Τη Κυριακή,παράλληλα με τους αγώνες των μικρότερων κατηγοριών πραγματοποιήθηκε ο αγώνας αντοχής στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου,για τις κατηγορίες Παμπαίδων-Πανκορασίδων.

Ο Μαρτίνος Μούτσιος έλαβε μέρος μιας και προκρίθηκε από την προηγούμενη ημέρα στους 60 αθλητές (17ος) που θα έπαιρναν μέρος από τους 106 συνολικά. Την ώρα του αγώνα συγκρούστηκε με άλλον αθλητή και όπως ακούμπησαν ο ένας τον άλλο,έσπασε το κούμπωμα του παπουτσιού του με αποτέλεσμα να βγάλει τις 4 από τις 7 συνολικά στροφές που είχε με ανοιχτό παπούτσι και κατάφερε παρόλα αυτά χωρίς να σπριντάρει για να τερματίσει στην 8η θέση.

 Άτυχος ο Σπύρος Ντόκος

Ο Σπύρος Ντόκος ξεκινώντας την πρώτη ημέρα το χρονόμετρο στην τελευταία στροφή από λάθος χειρισμό μπήκε ανοιχτά με αποτέλεσμα να γλιστρήσει το ποδήλατό του σε μία καθίζηση που υπήρχε τέρμα αριστερά στο δρόμο. Συνέπεια αυτού ήταν να πέσει πάνω στα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί πριν το μπαλόνι τερματισμού, χτυπώντας το κεφάλι του στα σίδερα και τον ώμο του στο έδαφος. Αν και σε άσχημη κατάσταση εκείνη την ώρα, ο αθλητής μας2 σηκώθηκε και πέρασε την γραμμή τερματισμού με το ποδήλατο του περπατώντας και πήρε την πρόκριση για την επόμενη ημέρα. Στο σημείο ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος τον εξέτασε και ευτυχώς δεν διέγνωσε κάτι. Ο Ντόκος επέμενε να λάβει μέρος την επόμενη ημέρα στον αγώνα αντοχής, αλλά μετά από προληπτική επίσκεψη στο “Παίδων” οι γιατροί του συνέστησαν πλήρη ακινησία και απουσία από οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Η ειρωνεία πάντως ήταν ότι οι δύο συνοδοί άλλων ομάδων μετρούσαν τον χρόνο του όπου ο καλύτερος ήταν 1’50” και ο Σπύρος στο σημείο που έπεσε είχε 1’42” ! Αν δεν είχε την άτυχη στιγμή ο αθλητής του Τριφυλλιού θα σημείωνε τον καλύτερο χρόνο από όλους και καλύτερο από τον περσινό νικητή!Διαβάστε επίσης:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.