ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκδήλωση και προπόνηση (Pics)

Στο Μακάου βρίσκονται από το μεσημέρι οι «πράσινοι» όπου αρχικά συμμετείχαν σε εκδήλωση του προγράμματος ONE TEAM της Euroleague και στην συνέχεια προπονήθηκαν ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Γκουάνγκντονγκ Τάιγκερς.

Εκδήλωση και προπόνηση (Pics)

Η ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται από την Τρίτη στο Μακάου καθώς την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τους Γκουάνγκντονγκ Τάιγκερς (30/9, 15:00, Novasports 1 και Νovasports 1 HD).

pao_macau5

Λίγο μετά την άφιξη τους στο Μακάου οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νικ Καλάθης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Παπαγιάννης πήγαν στο κλειστό της περιοχής συμμετέχοντας με χαρά σε εκδήλωση του προγράμματος ONE TEAM της Euroleague, η οποία περιλάμβανε την επίσκεψη παιδιών ενός σχολείου της περιοχής.

pao_macau4

Απ’ όλους όσους πήγαν την παράσταση έκλεψε ο Καλάθης που είχε ρόλο τόσο δασκάλου όσο και συντονιστή. Όλοι οι «πράσινοι» μπασκετμπολίστες μοίρασαν χαρά αλλά και πολλά αυτόγραφα στα μικρά παιδιά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
pao_macau3

Μετά την συγκεκριμένη εκδήλωση, του προγράμματος ONE TEAM της Euroleague, το «τριφύλλι» προπονήθηκε κάτι που θα επαναλάβει και αύριο πριν από την φιλική αναμέτρηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.