ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Charity Idols με σήμα το τριφύλλι

Με φανέλα Νάνο εγκαινιάζεται για δεύτερη σεζόν, η συνεργασία του Παναθηναϊκού με το Charity Idols.

Charity Idols με σήμα το τριφύλλι

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Συνεχίζεται και φέτος η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Σύλλογο Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Charity Idols, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την έμπρακτη στήριξη των ιδρυμάτων που παράγουν κοινωνικό έργο.

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, η ΠΑΕ διαθέτει στο Charity Idols τη φανέλα του MVP της αναμέτρησης με την υπογραφή του.

Στη συνέχεια η φανέλα του ποδοσφαιριστή δημοπρατείται μέσω ψηφιακής πλατφόρμας και συγκεντρώνονται χρήματα για την ενίσχυση των κοινωνικών ιδρυμάτων που στηρίζουν τους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η φανέλα που δημοπρατείται για τους φιλάθλους, είναι του Ισπανού αμυντικού Νάνο Γκονζάλες Μαρότο στον αγώνα Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0 (23/9). Η φανέλα είναι η αυθεντική, υπογεγραμμένη χειρόγραφα από τον ποδοσφαιριστή, συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας και δεν διατίθεται πουθενά στο εμπόριο.

Η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και ολοκληρώνεται στις 08/10 στις 20:55

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.