ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Έστω και λίγο φιλότιμο…

Ο Βαγγέλης Νεραντζιάς γράφει στο panathinaikos24 για την «υποχρέωση» του τριφυλλιού στην Ξάνθη και εύχεται η Ξάνθη να μην γίνει… Πανιώνιος.

Έστω και λίγο φιλότιμο…

Την άποψη μου την έχω εκφράσει την επομένη του αποκλεισμού από την Καμπάλα, τόσο μέσα από τη πράσινη γωνία του panathinaikos24, όσο και στις εκπομπές μου στο ραδιόφωνο. Η ανατροπή του σκηνικού με τον Αναστασίου στον πάγκο είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να έρθει, από τη στιγμή που έχει «χάσει» τα αποδυτήρια και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ωστόσο, τις αποφάσεις τις παίρνει η διοίκηση… Από τη στιγμή λοιπόν που συνεχίζουμε έτσι, ας μιλήσουμε για το σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη.

Συνυπολογίζοντας το πρόγραμμα που ακολουθεί για το τριφύλλι, η 6η αγωνιστική είναι κομβική για την έκβαση του τίτλου και τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας(Ξάνθη-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ, ΑΕΚ-Ατρόμητος) και αυτό θα πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους ο προπονητής και οι παίκτες. Οι πράσινοι καλούνται να περάσουν από μια έδρα που παραδοσιακά τους δυσκολεύει (δύο σερί ήττες το 2013 και 2014), ωστόσο η Ξάνθη στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος προβληματίζει. Οι Ακρίτες δεν έχουν νίκη μέχρι τώρα σε δύο εντός έδρας ματς, ενώ σε πέντε παιχνίδια συνολικά έχουν πετύχει μόλις τρία γκολ… Βέβαια αν ο Παναθηναϊκός συμπεριφερθεί αγωνιστικά όπως στη Νέα Σμύρνη, δηλαδή αδιάφορος και χαμένος σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, τότε θα «αναστηθεί» και η Ξάνθη όπως και ο Πανιώνιος. Τα ψέματα όμως τελείωσαν κύριοι…

Στα Πηγάδια πρέπει να μείνουν όλα στην άκρη, οι διαφορές, οι κόντρες και όλα τα τριγύρω. Σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα πρέπει να νικήσει για τον κόσμο της που τον έχει χορτάσει φαρμάκι τελευταία και να μείνει ζωντανή στην μάχη της κορυφής, εκμεταλλευόμενη τη πιθανή απώλεια των ερυθρόλευκων στη Θεσσαλονίκη.

Η υπομονή εξαντλήθηκε, αν έχουν έστω και λίγο φιλότιμο, ας συμπεριφερθούν επιτέλους όλοι τους σαν μέλη του οργανισμού που ονομάζεται Παναθηναϊκός και ας αφήσουν τις δικαιολογίες στην άκρη. Νίκη για τη φανέλα και τον κόσμο και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος βλέπουμε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...