ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτα συμβόλαια για Χατζηστεφάνου-Πανταζόπουλο

Τα πρώτα τους συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό υπέγραψαν οι Γιάννης Πανταζόπουλος και Στάθης Χατζηστεφάνου.

Πρώτα συμβόλαια για Χατζηστεφάνου-Πανταζόπουλο

Τα πρώτα τους συμβόλαια υπέγραψαν οι Χατζηστεφάνου-Πανταζόπουλο, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης  Παναθηναϊκός .

Τις… πρώτες τους «τζίφρες»  -όπως γνωστοποίησε ο Α.Ο Παναθηναϊκός-έβαλαν  οι ταλαντούχοι περιφερειακοί της ομάδας πόλο ανδρών, Στάθης Χατζηστεφάνου και Γιάννη Πανταζόπουλου.

Οι δύο ταλαντούχοι πολίστες  προέρχονται από τις ακαδημίες του Συλλόγου υπέγραψαν το πρώτο τους συμβόλαιο συνεργασίας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Χατζηστεφάνου: «Μέσα από τις ακαδημίες του ΠΑΟ αγάπησα το άθλημα»

xatzistefanou

 Ο Στάθης Χατζηστεφάνου (ημ.γεν. 21/10 /1997) χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή τόνισε: «Αισθάνομαι χαρά και ιδιαίτερη τιμή που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά σωματεία της χώρας. Μέσα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού γνώρισα και αγάπησα το άθλημα. Από τη μεριά μου θα προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, ώστε να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή»!

Πανταζόπουλος: «Μεγάλη τιμή»

pantazopoulos

 Ο  Γιάννης Πανταζόπουλος (ημ.γεν. 19/2/97) με τη σειρά του ανέφερε: «Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, σε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλο προπονητή. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και εύχομαι υγεία και νίκες». 

***Στη κεντρική φωτό μαζί με το Γενικό Γραμματέα του Ομίλου, Γ. Καρανάσο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.