ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ας γραφτεί στα πρακτικά…

Οι «πράσινοι» μετά από πολύ καιρό (σε 43 αγώνες εντός έδρας κλήθηκαν 37 φορές) δεν κλήθηκαν σε απολογία από το αρμόδιο όργανο της Super League.

Ας γραφτεί στα πρακτικά…

Οι «πράσινοι» από το 2013 μέχρι σήμερα σε 43 αγώνες εντός έδρας κλήθηκαν 37 φορές σε απολογία. Όπως είναι γνωστό, τα ποσά που έχουν δώσει  για τιμωρίες είναι τεράστια σε σχέση με …άλλες ομάδες που έχουν δώσει μηδαμινά. Είναι ολοφάνερο ότι δεν αντιμετωπίζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο από το…δίκαιο αυτό όργανο.

Πρωτόγνωρο λοιπόν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι το «τριφύλλι» δεν κλήθηκε σε απολογία. Αυτό έγινε στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Είναι πολύ λογικό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να δείχνουν … απορημένοι με το γεγονός αυτό.

Έτσι η 27η Σεπτεμβρίου του 2015 ίσως πρέπει να μείνει… στην ιστορία μιας και το να μην κληθεί ο Παναθηναϊκός σε απολογία είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.