ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Σούστερ στο Κορωπί!

Ο Μπερντ Σούστερ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκό ενώ συνομίλησε και με τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Σούστερ στο Κορωπί!

Μπορεί ο Μπερντ Σούστερ να μην τα βρήκε με την Εθνική Ελλάδος αλλά βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Ο Σούστερ συνοδευόταν από τους μάνατζέρ του και τον υποδέχθηκαν οι Βόκολος και Παπαβασιλείου, ενώ στη συνέχεια είχε συζήτηση με τον Γιάννη Αναστασίου για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσαν την παρουσία του Μπερντ Σούστερ στο Κορωπί αλλά ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει θέμα διαδοχής του Αναστασίου και πως δεν πρέπει να συγχέονται τα δυο ζητήματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.