ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Gomelsky Cup» και… Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κίνα, επιστρέφει στη Γηραιά Ήπειρο για το «Gomelsky Cup» και στο βάθος... Ολυμπιακός.

«Gomelsky Cup» και… Ολυμπιακός

Οι «πράσινοι» μετά από δύο φιλικά στην Κίνα, ετοιμάζουν βαλίτσες για Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα για τη Μόσχα, όπου θα συμμετάσχουν για μια ακόμη φορά στο «Gomelsky Cup».

Η αποστολή του «τριφυλλιού» θα προπονηθεί και σήμερα στην Κίνα (Χανγκτσόου) και μετά θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο προκειμένου ναν επιστρέψει, καθώς το διήμερο 3-4/10, θα πάρει μέρος στο «Gomelsky Cup», όπου θα αντιμετωπίσει την Ούνιξ Καζάν, και μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λαμποράλ Κούτσα.

Σε κάθε περίπτωση, θα πέσει πάνω σε… Έλληνα, αφού αφενός στην ΤΣΣΚΑ, προπονητής είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, αφενός στην Ούνιξ, αγωνίζεται ο Κώστας Καϊμακόγλου, ενώ πρόσφατα στη Λαμποράλ υπέγραψε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τουρνουά της Μόσχας, θα είναι και η πρόβα τζενεράλε, ενόψει Ολυμπιακού, αφού οι δύο «αιώνιοι» θα τεθούν αντιμέτωποι στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ, στις 8/10, για την  προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζέιμς Γκιστ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι, αφού λήγει και τιμωρία του, ωστόσο δεν θα είναι διαθέσιμος στα ματς στη Μόσχα.

Προς NOVA το ντέρμπι

Η NOVA πιθανότατα θα μεταδώσει το μεγάλο ματς του κυπέλλου, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο, με τη συνδρομητική τηλεόραση να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ΕΟΚ, όχι μόνο για το εν λόγω παιχνίδι, αλλά για όλη τη διοργάνωση.

Κάτι επίσημο δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο εξελίξεις αναμένονται σύντομα, προκειμένου να μάθει ο κόσμος, ποια θα είναι η τηλεοπτική «στέγη» του ματς, αλλά και της υπόλοιπης διοργάνωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.