ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τσίμα: «Τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου στον ΠΑΟ»!

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα μιλά αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, για τους στόχους της νέας χρονιάς, τι σημαίνει για την ίδια το «τριφύλλι», ενώ μεταξύ άλλων έστειλε και το δικό της μήνυμα στον κόσμο της ομάδας!

Τσίμα: «Τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου στον ΠΑΟ»!

Ψηλά έθεσε τον… πήχη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν η Ζένια Τσίμα με συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr.

H αρχηγός του «τριφυλλιού» στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο και την… άψογη -όπως χαρακτήρισε- συνεργασία που υπάρχει με το τεχνικό τιμ.

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού, καλώντας τον να συνεχίσει να είναι δίπλα τους.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η συνέντευξη της Ζένιας Τσίμα στο panathinaikos24.gr:

-Ποιοί είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού ενόψει και της νέας αγωνιστικής χρονιάς;

 «Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Αυτό είναι πιστεύω το σημαντικότερο όλων. Από εκεί και πέρα πιστεύω πάρα πολύ στον φετινό Παναθηναϊκό ενόψει και της νέας χρονιάς, τόσο στα κορίτσια που ήμασταν από πέρυσι, όσο και στα κορίτσια που ήρθαν, αλλά και κάποιες που επέστρεψαν. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλύτερα από πέρυσι. Θα προσπαθήσουμε φέτος για το κάτι παραπάνω, το οποίο σίγουρο είναι να διεκδικήσουμε τίτλους».

-Πως έχει κυλήσει η μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας;

«Μέχρι τώρα έχουμε κάνει κάποια φιλικά. Είμαστε ακόμα βαριές από την προετοιμασία, το οποίο το βρίσκω και λογικό. Από εκεί και πέρα με αυτά που έχω δει είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, γι αυτό όπως είπα και πριν, πιστεύω πάρα πολύ στον φετινό Παναθηναϊκό. Σίγουρα έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι να ξεκινήσουν οι αγώνες. Το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και η άψογη συνεργασία νομίζω ότι είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη μας. Το σημαντικό για εμάς είναι να κάνουμε καλές εμφανίσεις για τον κόσμο μας, που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια ».

panathinaikos24.gr-Ζένια Τσίμα

Η διεθνής ακραία του «τριφυλλιού» μιλά στο panathinaikos24.gr για τους στόχους της νέας χρόνιας.

-Ένα μήνυμα προς τον κόσμο…

«Να είναι πάντα γεμάτο το γήπεδο, όπως και πέρυσι. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, να είναι δίπλα μας. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σαν τμήμα πάντα παλεύουμε και ελπίζω φέτος να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα ».

-Πες μου δύο λόγια για τη δουλειά που γίνεται στην διοίκηση…

«Υπήρξαν κάποια προβλήματα οικονομικά. Πιστεύω όμως ότι κάθε χρονιά, θα καλυτερεύουν  τα πράγματα. Το σημαντικό στον Παναθηναϊκό, είναι πως είμαστε όλοι μία οικογένεια. Όποτε και να έρθει η δύσκολη στιγμή, πάντα θα υπάρξει κάποιος να σε βοηθήσει. Η διοίκηση μας παρείχε στήριξη και σιγουριά ανέκαθεν».

 -Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας ομάδας παίζει και η συνεργασία με το τεχνικό τιμ…

«Όλα είναι μια χημεία. Υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα και αυτό δημιουργείται μέσα από τις προπονήσεις, όχι μόνο από τις αθλήτριες, αλλά και του τεχνικού τιμ. Δουλεύουμε όλοι μαζί και πάνω απ όλα σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Υπάρχει άψογη συνεργασία. Από εκεί και πέρα, ότι προβλήματα δημιουργούνται πρέπει να μαθαίνεις και να ξέρεις, πότε να κάνεις πίσω, να ηρεμείς, είναι πολλά πράγματα που σε βοηθούν να λειτουργήσεις σωστά».

-Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν ιδιαίτερη την ομάδα;

 «Όσο καιρό είμαι στον Παναθηναϊκό, υπήρχε πάντα  η καλή συνεργασία. Όσα κορίτσιa έχουν έρθει στην ομάδα, έχουν την στήριξη και την βοήθεια από όλους, μέχρι να προσαρμοστούν. Πιστεύω ότι είναι ευχαριστημένες. Πρώτα απ όλα αυτό που κάνει να ξεχωρίσει και σε γενικό επίπεδο αυτός ο σύλλογος είναι ότι γίνεται σωστή δουλειά. Τα τελευταία χρόνια ο μελλοντικός σκοπός του Παναθηναϊκού, εδώ και τρία χρόνια, κρατάει ένα βασικό κορμό και τον συνδυάζει με καινούργιες προσθήκες. Συνέπεια, δουλειά και κλίμα, θεωρώ ότι είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας».

-Τι σημαίνει για εσένα ο Παναθηναϊκός;

«Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένεια μου. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές, ότι περνάω τα πιο ωραία μου χρόνια στον σύλλογο αυτό. Εγώ προσωπικά θα παλέψω για να φτάσω τον Παναθηναϊκό στο πιο ψηλό σημείο. Εκεί πού του αναλογεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...