ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Τα δύσκολα έρχονται…»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός κατά τη διαμονή του, στην Κίνα, είχε την ευκαιρία να «δεθεί» σαν ομάδα περισσότερο, στάθηκε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, στο πρώτο του blog, στο site της Ευρωλίγκας.

Ραντούλιτσα: «Τα δύσκολα έρχονται…»

Ο σέντερ των «πράσινων» μίλησε για το «Euroleague Asia Tour», τον… γίγαντα Παναθηναϊκό, τη φιλοξενία των Κινέζων, τονίζοντας όμως, πως τα δύσκολα για την ομάδα του, τώρα έρχονται…

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ραντούλιτσα, στο πρώτο του blog στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκας:

«Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία η συμμετοχή μας στο Euroleague Asia Tour. Είμαι σίγουρος πως το αποδείξαμε στα δύο παιχνίδια που δώσαμε εκεί. Παίξαμε σοβαρά απέναντι και στις δύο ομάδες, αφενός γιατί σεβόμαστε κάθε ομάδα, αφετέρου γιατί βρισκόμαστε στο στάδιο που προσπαθούμε να βρούμε χημεία και να μάθουμε να παίζουμε μαζί.

Η Κίνα είναι ένας διαφορετικός κόσμος είτε μιλάμε για τον τρόπο ζωής είτε για το μπάσκετ. Καταλάβαμε ότι οι άνθρωποι εκεί αγαπούν το μπάσκετ και αυτό φαίνεται από τις μεγάλες επενδύσεις που γίνονται στην προσπάθεια να προσελκύσουν μεγάλα ονόματα.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βρεθήκαν στην Κίνα εκπροσωπώντας την μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, την Ευρωλίγκα, και έναν γίγαντα της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ θετικό που δύο διαφορετικοί κόσμοι ενώθηκαν, μιλώντας την γλώσσα του μπάσκετ. 

Παράλληλα, ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση να συμμετέχω στο εξαιρετικό πρόγραμμα One Team και να βρεθώ τόσο κοντά σε μικρά παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να μάθουν πράγματα από εμάς. Τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα των παιδιάς μάς γέμισαν χαρά. 

Εμείς, ως Παναθηναϊκός, είχαμε μία καλή ευκαιρία να περάσουμε μερικές μέρες μαζί και αυτό είναι θετικό γιατί πολλοί από εμάς είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες τον προηγούμενο καιρό. Ήταν ένα σημαντικό στάδιο στην προσπάθεια να μάθουμε να παίζουμε όλοι μαζί όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Μην ξεχνάτε πως τα δύσκολα έρχονται και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Κινέζους για τη φιλοξενία και την αγάπη που μάς έδωσαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.