ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έχει γίνει διακανονισμός με τον Παναθηναϊκό…»

Ο πρόεδρος της Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μανουέλ Χιγκουέρα, σε δηλώσεις του, τόνισε πως είναι άδικη η ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για την ομάδα του, ενώ ανέφερε ότι έχει γίνει διακανονισμός με τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τον Νασίφ Μόρις.

«Έχει γίνει διακανονισμός με τον Παναθηναϊκό…»

Συγκεκριμένα η ισπανική ομάδα, χρωστάει 80.000 ευρώ στο «τριφύλλι», από την μεταγραφή του Νασίφ Μόρις και γι’ αυτό το λόγο η FIFA την τιμώρησε με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών.

Ο πρόεδρος της Ρασίνγκ, Μανουέλ Χιγκουέρα αναφέρθηκε στην ποινή, χαρακτηρίζοντας τη άδικη, αφού όπως είπε υπάρχει διακανονισμός με τον Παναθηναϊκό.

Η δήλωση του Μανουέλ Χιγκουέρα:

«Η Ρασίνγκ δεν έχει να συμμορφωθεί σε κάποια απαίτηση του Παναθηναϊκού, γιατί το επικαλούμενο ποσό έχει συμπεριληφθεί στο διακανονισμό με τους πιστωτές. Η ομάδα χρεοκόπησε το 2011 και σήμερα έχει κάνει επανεκκίνηση όσον αφορά τα χρέη που είχε στους πιστωτές της, ενώ δεν έχει αρχίσει την αποπληρωμή των διακανονισμών.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 72.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπροσθέτως, απαγορεύεται στη Ρασίνγκ, όσο βρίσκεται σε καθεστώς χρεωκοπίας, να αποπληρώσει μεμονωμένα έναν πιστωτή της, γιατί κάτι τέτοιο θα βλάψει τους άλλους πιστωτές. Σύμφωνα με το άρθρο 107 του καταστατικού της FIFA, όσο διαρκεί η διαδικασία χρεωκοπίας μιας ομάδας, αυτή προστατεύεται από τις απαιτήσεις άλλου μέλους της, όπως ο Παναθηναϊκός. Η ίδια η FIFA έχει αποδεχτεί ότι η διαδικασία που υπάγεται η Ρασίνγκ, δεν έχει ολοκληρωθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...