ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο διαιτητής που έδωσε κόκκινη επειδή τον… χαιρέτησαν! (vids)

Ο ορισμός Βοσκάκη στο Ξάνθη - Παναθηναϊκός προκάλεσε αντιδράσεις και το SDNA ακολουθεί τα χνάρια του στη διαιτησία για να εντοπίσει το γιατί. «Πλούσιο» το υλικό!

Ο διαιτητής που έδωσε κόκκινη επειδή τον... χαιρέτησαν! (vids)

O Παναθηναϊκός αντέδρασε έντονα στην επιλογή του Μιχάλη Βοσκάκη να σφυρίξει την προσεχή αναμέτρηση με την Ξάνθη και το SDNA  θυμίζει ορισμένα από τα… κατορθώματά του. Από το παιχνίδι που… κόντεψε να μην τελειώσει στη Λιβαδειά, μέχρι την κόκκινη που έδωσε ενώ είχε λήξει παιχνίδι επειδή τον χαιρέτησαν δια χειραψίας!

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.