ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό»

«Το μυαλό μου ήταν στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για εμένα, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ήταν το μήνυα του Νίκου Καρέλη, κατά τη διάρκεια της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της τέταρτης αγωνιστικής.

«Το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό»

Ο επιθετικός του «τριφυλλιού», σε δηλώσεις που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της βράβευσής του για το καλύτερο τέρμα της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, τόνισε χαρακτηριστικά ότι το μυαλό του είναι μόνο στον Παναθηναϊκό και θα κάνει ότι μπορεί ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη: «Θα κοιτάξουμε να μπούμε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί με αυτή την ομάδα έχουμε πληγωθεί αρκετές φορές θα έλεγα, την περσινή χρονιά. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, σε μια δύσκολη έδρα με έναν δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τον αντίπαλο, γιατί εφόσον παίζει στην έδρα του θα προσπαθήσει να κάνει ευκαιρίες φεύγοντας στην αντεπίθεση. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα, να βάλουμε κάποιο γκολ μπροστά και να πάρουμε το παιχνίδι. Ελπίζω να σκοράρω και φέτος για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για τη δική του αγωνιστική πορεία: «Αυτό που θα κοιτάξω είναι να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ. Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για εμένα, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βελτιώνομαι τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσα από την ομάδα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.526 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού: «Το μυαλό μου ήταν στον Παναθηναϊκό. Είμαι εδώ, οπότε δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.