ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Nova το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων»

Από τη Nova θα μεταδοθεί ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στις 8 Οκτωβρίου.

Στη Nova το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων»

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τη νέα χρονιά θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova, όπως και ολόκληρη η διοργάνωση μετά την σχετική συμφωνία με την ΕΟΚ.

Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού, ΣΕΦ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 8 Οκτωβρίου, με την ώρα να γίνεται γνωστή τις επόμενες ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.