ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Εύκολα ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό του Μετς.

Εύκολα ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ

Θετικά… δείγματα έδειξε ο Παναθηναϊκός  ενόψει και της νέας αγωνιστικής σεζόν στη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι  «πράσινοι» επικράτησαν άνετα  των  «κιτρινόμαυρων» με 3-0 σετ  στο κλειστό του Μετς, δείχνοντας με αυτό το… τεστ  την ετοιμότητα τους στις επίσημες υποχρεώσεις τον επόμενο μήνα.

Ο κ. Ανδρεόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του και όπως όλα δείχνουν θα είναι… ετοιμοπόλεμος και στα προγραμματισμένα τεστ του Σαββατοκύριακου(3-4/10).

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, το τουρνουά θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα με οικοδεσπότη τον τοπικό  Ηρακλή, ενώ θα πάρουν μέρος επίσης οι  Γ.Σ.Λαμίας και Ολυμπιάδα  Πατρών.

Τα σετ: 21-25, 25-27, 17-25

ΑΕΚ (Μπουτσουρής): Μαντέκας, Ζουπάνης, Κοτσιλιάνος, Μελλές, Καρακίτσος, Καρανικολάου / Αχιλλεόπουλος (λ), Ρούσσος, Χριστοφίδης, Δημητούλης

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης, Πανταλέων, Ούγκο, Περέιρα, Σιμεόνοφ, Κανέλλος / Πολυχρονιάδης (λ), Μπούρας, Μπέλος, Ρούσσης, Παπαδόπουλος, Σαμαντάς

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...