ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

«Στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια!»

Και 4ος ποδοσφαιριστής επιβεβαιώνει ότι το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 (6/1/13) ήταν στημένο. Ο ειδικός ανακριτής άσκησε ποινική δίωξη στον Γκιγέρμο Πέρεθ και ο Ισπανός ομολόγησε ότι το ματς είχε στηθεί.

«Στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια!»

Άλλη μία κατάθεση-βόμβα έρχεται να βάλει μπουρλότο στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κατάθεση αφορά τον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 που διεξήχθη τον Γενάρη του 2013, για τον οποίο ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, θεωρεί ότι είχε στηθεί και στο πλαίσιο αυτό έχει απαγγείλει κατηγορίες στους Γιώργο Αρβανιτίδη, Γιώργο Λαναρή, Βαγγέλη Μαρινάκη και σε ποδοσφαιριστές της Βέροιας.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς άσκησε ποινική δίωξη για δωροδοκία-δωροληψία στο εν λόγω παιχνίδι και στον πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Γκιγέρμο Πέρεθ. Ο Ισπανός παίκτης κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον του κ.Ανδρέαδη στις αρχές του Σεπτέμβρη. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες κι αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Η είδηση-βόμβα που προκύπτει από την απολογία Πέρεθ είναι ότι ο Ισπανός επιβεβαίωσε στο ακέραιο και μέχρι τελείας τα όσα έχουν καταθέσει στον ανακριτή ο Νίκος Γεωργέας, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης και ο Αλέξανδρος Καλογέρης.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE