ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετράει μέρες (;)

Το φιάσκο… Εσιέν, δεν αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα, καθώς στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν ακόμα και σε λύση του συμβολαίου του Γκανέζου, αν δεν μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει.

Μετράει μέρες (;)

Όπως αναφέρει ο σημερινός Τύπος, το θέμα Εσιέν, που… καίει το «τριφύλλι» θα λυθεί άμεσα είτε με τον ένα, είτε με τον άλλον τρόπο. Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό, ήδη «χτενίζουν» την αγορά, ενόψει Γενάρη, για αμυντικό χαφ.

Ο Μάικλ Εσιέν, βρίσκεται στην Ελλάδα από τα τέλη Ιουνίου, έχει χειρουργηθεί από τα τέλη Ιουλίου και ενώ βρισκόμαστε στις αρχές Οκτωβρίου, ο Αφρικανός είναι ακόμα στα pits, με τις σημερινές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για άλλη μια εβδομάδα αποχής…

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο προβληματισμός είναι έντονος στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αφού η μεγαλύτερη του επένδυση, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο σε επίπεδο πρεστίζ, έχει πεταχτεί επί της ουσίας στον κάλαθο των αχρήστων.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, είτε επανέλθει και αγωνιστεί κανονικά ο Εσιέν, είτε αποχωρήσει, εφόσον δεν μπορεί να αγωνιστεί, η διοίκηση του Παναθηναϊκού, οφείλει εξηγήσεις στον κόσμο της ομάδας, του οποίου δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες φέτος το καλοκαίρι, με τα αποτελέσματα να μην δικαιώνουν αυτές τις επιλογές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.