ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαλάι αν φύγει ο Καρέλης (vids)

Ο Άνταμ Σαλάι είναι ο ποδοσφαιριστής που αναμένεται να αντικαταστήσει τον Νίκο Καρέλη, εφόσον εκείνος αποχωρήσει το Γενάρη.

Σαλάι αν φύγει ο Καρέλης (vids)

Σύμφωνα με τη «SportDay» στον Παναθηναϊκό έχουν εντοπίσει τον αντικαταστάτη του Νίκου Καρέλη, αν εκείνος φύγει την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ούγγρος φορ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Χόφενχαϊμ, είναι η… έτοιμη λύση του «τριφυλλιού» για να αντικαταστήσει τον Ηρακλειώτη φορ, αν φύγει. Ο Σαλάι, είναι διεθνής με την Εθνική Ουγγαρίας, με 28 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Ο γεννημένος στις 9/12/1987, Ούγγρος επιθετικός, έχει περάσει τα περισσότερα του ποδοσφαιρικά χρόνια στη Γερμανία, αγωνιζόμενος στη Στουτγκάρδη, στη Μάινζ και στη Σάλκε, ενώ έχει περάσει και από την Β΄ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνολικά στην καριέρα του έχει πετύχει 60 γκολ, από το 2006 όπου ξεκίνησε να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, σε 242 συμμετοχές στις ομάδες που αγωνίστηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...