ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσκεψη της «Θύρας 13» στην προπόνηση

Με σκοπό να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει και της εκτός έδρας αναμέτρησης στην Ξάνθη, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έδωσαν το «παρών» στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Επίσκεψη της «Θύρας 13» στην προπόνηση

Το… παρών έδωσε αντιπροσωπεία οπαδών της Θύρας 13  χθες (1/10) το πρωί στην προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Σκοπός αυτής της… επίσκεψης ήταν να «ανεβάσουν» το πληγωμένο ηθικό του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ακολούθησε και συνομιλία των φίλων του συλλόγου με τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, επισημαίνοντας πως θα συνεχίσουν να  βρίσκονται  στο πλευρό τους, ενώ τους ζήτησαν να παλέψουν στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικά, τόνισαν πως περιμένουν απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου.

Να σημειωθεί, ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά -μετά και τον αποκλεισμό από την Καμπάλα- επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε προπόνηση της ομάδας.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ, πατώντας εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.