ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μοίρασε… δώρα η Παναθηναϊκή Συμμαχία!

Τους νικητές του πρώτου διαγωνισμού για την σεζόν 2015/16 ανακοίνωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Μοίρασε... δώρα η Παναθηναϊκή Συμμαχία!

Για ακόμη μια χρονιά η Παναθηναϊκή Συμμαχία… μοιράζει  πλούσια  δώρα στα μέλη της.

Οι τυχεροί- μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κέρδισαν τρία ιδιαίτερα δώρα.

Ένα υπέροχο ρολόι με το σήμα του «τριφυλλιού», τάμπλετ και το… κερασάκι στην  «τούρτα» η  πρώτη τριήμερη διανυκτέρευση προσφορά του Αllonisos Beach και έπεται συνέχεια, καθώς θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση του 4ου τυχερού την ερχόμενη εβδομάδα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Οι Σύμμαχοι-νικητές του 1ου διαγωνισμού για την σεζόν 15/16:

Μιχαήλ Κοντοδήμος, Γιώργος Ρούκος, Εμμανουήλ Βαρβαρόπουλος. O 4oς τυχερός Σύμμαχος την Δευτέρα!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!! »!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...