ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δείχνουν» Βοσκάκη

Οι «πράσινοι» με τη σημερινή αναφορά τους στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα , Κωσταντίνο Σιμιτζόγλου , «σημάδεψαν» τον διαιτητή της αυριανής αναμέτρησης με την Ξάνθη, Μιχάλη Βοσκάκη.

«Δείχνουν» Βοσκάκη

Το «τριφύλλι» στην σημερινή του αναφορά στον εισαγγελέα αναφέρθηκε σε διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα ιδιαίτερη μνεία έγινε στα τελευταία γεγονότα (νέα σύνθεση ΚΕΔ, ορισμοί 6ης αγωνιστικής κλπ).

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι επικεντρώθηκαν στον Μιχάλη Βοσκάκη. Ο διαιτητής από το Ρέθυμνο  ορίστηκε να σφυρίξει το αυριανό εκτός έδρας ματς του «τριφυλλιού» με την Ξάνθη.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναφέρθηκαν σε όλα τα «έργα» του εν λόγω διαιτητή. Αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρόεδρο των «πρασίνων», Γιάννη Αλαφούζο.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.809 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό από μόνο του δημιουργεί την απορία για το πώς ο συγκεκριμένος διαιτητής θα μπορεί να σφυρίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς να επηρεάζεται από την δικαστική αυτή διαμάχη. Η αναφορά, λοιπόν στον κ. Σιμιτζόγλου «δείχνει» κυρίως τον Βοσκάκη, ενώ είναι ολοφάνερο ότι και με αυτή τους την κίνηση από τον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι «η εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξακολουθεί να λειτουργεί…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.