ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Κάποιος πρέπει να μιλήσει…

Ο Παναθηναϊκός «βλέπει» τον άνθρωπο στον οποίο επένδυσε τα… πάντα στις αρχές του καλοκαιριού, να καθηλώνεται ξανά στα pits και άπαντες αναρωτιούνται, τι γίνεται με τον Μάικλ Εσιέν.

Κάποιος πρέπει να μιλήσει…

Η είδηση ότι ο Γκανέζος, θα μείνει εκτός άλλη μια εβδομάδα,, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία… στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος περιμένει το ντεμπούτο του Εσιέν εδώ και πολύ καιρό…

Η περίπτωση του Αφρικανού, μοιάζει σαν… πονεμένη ιστορία, καθώς οι εξελίξεις, εκθέτουν τους ανθρώπους της ομάδας. Η άφιξη του στα γήπεδα, παίρνει συνεχώς παρατάσεις και πλέον κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει ο Εσιέν και πότε θα είναι έτοιμος να παίξει. Κακά τα ψέματα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε μια… καταστροφή, καθώς η μεγαλύτερη του επένδυση, μοιάζει ανήμπορη, να «ανταμείψει» την ομάδα.

Έχοντας φτάσει αρχές Οκτώβρη, το περίφημο πλάνο του 1,5 μήνα αποθεραπείας του Εσιέν έχει πάει ήδη περίπατο, αφού Αφρικανός βρίσκεται ξανά εκτός, με το ανησυχητικό να είναι πως οι ενοχλήσεις εμφανίστηκαν στο σημείο στο οποίο είχε το πρόβλημα και εγχειρίστηκε.

Η αγωνία των φίλων της ομάδας έχει φτάσει στα ύψη, όπως και η δικαιολογημένη οργή, αφού όπως αποδεικνύεται κάτι πήγε λάθος. Κάτι δεν έγινε σωστά.

Η διοίκηση έχει την ευθύνη και πρέπει να βγει μπροστά, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Μια σειρά από ερωτήματα, πλανώνται στην… ατμόσφαιρα, για το τι έγινε και τι γίνεται με τον Εσιέν.

Ο Εσιέν ήρθε με πρόβλημα στον Παναθηναϊκό; Το γνώριζαν αυτό και παρόλα αυτά έδωσαν το ΟΚ για την μεταγραφή; Δεν το γνώριζαν και γιατί; Αν το γνώριζαν γιατί δεν έβαλαν αμέσως τον ποδοσφαιριστή στο χειρουργείο προκειμένου να κερδηθεί χρόνος;

Η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στέφθηκε όντως με επιτυχία; Αν ναι, γιατί ο παίκτης δεν είναι έτοιμος (όπως είδαμε και το φιλικό) και γιατί αισθάνεται εκ νέου ενοχλήσεις;

Το πότε θα είναι 100% υγιής, πρέπει κάποιος να το απαντήσει, υπεύθυνα, στον κόσμο της ομάδας. Το αν ο Γκανέζος έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που «περνάει» προς τα έξω, πρέπει επίσης να απαντηθεί με ευθύτητα και ειλικρίνεια.

Ποιος η ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά; Και αν υπάρχουν δεδομένες ευθύνες γιατί δεν έχουν αποδοθεί όπως θα έπρεπε;

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, με το κάκιστο ξεκίνημα της σεζόν, δέχεται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη. Κάθεται σαστισμένος και παρακολουθεί τις εξελίξεις και υπόθεση Εσιέν, αποτελεί ένα «χαστούκι» στον ήδη πληγωμένο κόσμο, από τα αποτελέσματα της ομάδας.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν ευθύνες και πρέπει να τις αναλάβουν. Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο, για το τι γίνεται με τον Εσιέν. Ο χρόνος περνάει, μπορεί το πρωτάθλημα να είναι ακόμα στην αρχή, ωστόσο δεν πρέπει να υπάρξει άλλο χαμένο έδαφος.

Στον Εσιέν πέραν του μεγάλου συμβολαίου, βασίστηκαν αρχικά, πολλά από αυτά που η ομάδα ήλπιζε (και ελπίζει) να καταφέρει μέσα στο γήπεδο. Ειδάλλως θα μιλάμε για μια αποτυχημένη επένδυση, που κοστίζει πολύ… όχι μόνο οικονομικά αλλά και σε επίπεδο πρεστίζ και επικοινωνίας.

Με βάση τα σημερινά ρεπορτάζ στον Παναθηναϊκό σκέφτονται ακόμα και τη λύση του συμβολαίου του Γκανέζου, αν εκείνος δεν μπορεί να βοηθήσει. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και αν συμβεί, πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις από τη διοίκηση της ομάδας προς τον κόσμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE