ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προσοχή… να μην «πνιγεί»

Σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Ξάνθης, ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει με την νίκη απόψε το βράδυ (20:30, Novasports2 Panathinaikos24), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Προσοχή... να μην «πνιγεί»

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως με ήττα η γκρίνια θα γίνει ακόμα πιο έντονη και για αυτό το λόγο η νίκη μοιάζει με…μονόδρομο, στην πιο δύσκολη μέχρι τώρα «αποστολή» στο πρωτάθλημα. Το 1-0 με τον Πλατανιά την προηγούμενη εβδομάδα έφερε νέες αποδοκιμασίες και αν το «τρίποντο» δεν έρθει ούτε σήμερα, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα.

Οι Γενς Βέμερ, Μίκαελ Εσιέν, Σωτήρης Νίνης και Μλάντεν Πέτριτς δεν έχουν ταξιδέψει μαζί με την αποστολή, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να αλλάξει σχηματισμό και να αγωνιστεί με έναν επιθετικό, αφήνοντας στον πάγκο τον Νίκο Καρέλη.

Ο Λουκ Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνας δεν θα αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ ο Νίκος Καλτσάς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.