ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ήταν τιμή να παίζω μαζί σου»

Ο Κάρλος Ζέκα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Κατσουράνη.

«Ήταν τιμή να παίζω μαζί σου»

Ο Κάρλος Ζέκα μέσω Twitter ευχαρίστησε τον Κώστα Κατσουράνη τόσο για τη συνεργασία που είχαν στο αγωνιστικό χώρο όσο και για την φιλία που τους δένει. Ο “Κατσούρ”, ως γνωστόν, εδώ και μερικές ημέρες αποφάσισε να βάλει τέλος στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα και ο Πορτογάλος δεν τον ξέχασε και… υποκλίθηκε διαδικτυακά σ’ αυτόν τον τεράστιο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά:

«Ήταν μεγάλη τιμή να παίζω μαζί σου και να βρισκόμαστε στα ίδια αποδυτήρια με έναν παίκτη όπως ήσουν εσύ, όπως επίσης είναι τιμή μου που είσαι φίλος μου…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.