Ερασιτέχνης

Δίπλα στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας!

Δίπλα στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας!

Ο Νικόλας Πατέρας θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τον Δήμο Αθηναίων, με αντικείμενο συζήτησης το γήπεδο του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο.

Το ραντεβού έχει φιξαριστεί για την Τρίτη και εκεί θα συζητηθούν όλες οι λύσεις σχετικά με το «καυτό» θέμα, το γηπεδικό δηλαδή, για τον σύλλογο. Ως γνωστόν, πάγια θέση του συλλόγου είναι η παραμονή στη Λεωφόρο, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Η είδηση, λοιπόν, έχει να κάνει με την παρουσία του Πατέρα εκεί. Ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος της ΠΑΕ, ο οποίος βοηθάει τον Γιάννη Αλαφούζο, θα είναι εκεί για συγκεκριμένους λόγους. Αυτοί έχουν να κάνουν με τους χώρους στέγασης ερασιτεχνικών τμημάτων, στο γήπεδο της Λεωφόρου, για τους  οποίους ο Νικόλας Πατέρας έχει συνεισφέρει οικονομικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version