ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Άδικη ήττα με παράπονα (Pics)

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης. Παράπονα από την διαιτησία έχουν οι «πράσινοι». Το μοναδικό γκολ της ομάδας, το σημείωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Άδικη ήττα με παράπονα (Pics)

Οι παίκτες του «τριφυλλιού», γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα υποδομών, σε ένα παιχνίδι από το οποίο θα μπορούσαν να έχουν φύγει με κάτι καλύτερο.

Η Ξάνθη ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατόρθωσε στο 19′ να ανοίξει το σκορ, με τον Μπουνταγκίδη να κάνει το 1-0, μετά από λάθος του Στάικου. Λίγο αργότερα μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Χατζητερζόγλου.

Νέοι Παναθηναϊκού-Panathinaikos24

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε σιγά σιγά την απόδοση του και άρχισε να απειλεί για την ισοφάριση. Τελικά εκείνη ήρθε στο 41′, όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ξάνθης και με ένα όμορφο πλασέ, πέρασε την μπάλα από πάνω του για το 1-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι Στάικος και Νιούμαν έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να δώσουν στο «τριφύλλι» το προβάδισμα και αυτό ήταν τελικά κάτι που έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, αφού η Ξάνθη λίγο αργότερα έκανε εκείνη το 2-1, με τον Ορφανίδη να σκοράρει στο 66′.

Νέοι Παναθηναϊκού-Panathinaikos24

Ο Λάμπρου 6 λεπτά αργότερα, είδε τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι μετά από ωραίο σουτ που δοκίμασε, με τον Χατζητερζόγλου να κάνει το τελικό 3-1 για τους γηπεδούχους, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» έχουν παράπονα από τον διαιτητή της συνάντησης, καθώς στο δεύτερο γκολ της Ξάνθης φαίνεται να έχει προηγηθεί χέρι, ενώ υπάρχει υποψία οφσάιντ στο τρίτο γκολ.

Νέοι Παναθηναϊκού-Panathinaikos24

ΣΚΟΡΕΡ: 19’ Μπουνταγκίδης, 66’ Ορφανίδης, 93’ Χατζής / 41’ Αγγελόπουλος

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Χατζητερζόγλου, Πουλουκτσής, Μπουνταγκίδης, Χατζής, Ορφανίδης, Λαζαρίδης (46’ Χατζηχασάνογλου), Δημητριάδης (58′ Κώστας), Φασίδης (89′ Σαμπανίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Τριανταφυλλόπουλος (80′ Παπανικολάου), Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου, Τζανουλίνος, Στάικος, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ., Νιούμαν (62′ Χατζηγιοβάννης), Λάμπρου, Μίγγος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ