ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελάντερ: «Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας»

Σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Ξάνθης, ο Ράσμους Τελάντερ.

Τελάντερ: «Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας»

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης και σκόρερ του γκολ της νίκης για τον Παναθηναϊκό, μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράσμους Τελάντερ:

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω παίξει μόλις τρία ματς και είναι δύσκολο να πω κάτι. Στη Δανία το πρωτάθλημα είναι πιο σκληρό και δυνατό, ενώ εδώ πιο τεχνικό».

Για τη νίκη στα Πηγάδια: «Η νίκη ήταν πολύ σημαντική απέναντι στην Ξάνθη. Όλη η ομάδα πάλεψε για να έρθει. Έχουμε τρία παιχνίδια με νίκες χωρίς να δεχθούμε γκολ, κάτι που είναι σημαντικό και για μένα που είμαι αμυντικός. Συνεχίζουμε έτσι για να έρθουν και άλλες νίκες στη συνέχεια».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.142 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι πολύ σημαντικό που πέτυχα το πρώτο μου γκολ και κυρίως που νίκησε η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα».

Αν έχει σκοράρει πάλι στην καριέρα του: «Ναι το έχω κάνει. Έχω αυτοπεποίθηση και βγαίνω μπροστά για να σκοράρω. Το έκανα σήμερα και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό».

Για την συνέχεια: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάζουν πλέον. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και πιστεύουμε πως κάτι καλό θα καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς».

Για το αν με τη νίκη αυτή θα υπάρξει επανεκκίνηση του Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρουμε αν αυτό το ματς θα είναι επανεκκίνηση για εμάς. Εμείς όπως είπα κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τις νίκες».

Για το δίδυμο που έχει κάνει με τον Ταυλαρίδη: «Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη όταν παίζω δίπλα στον Ταυλαρίδη. Δεν αφήνουμε τους αντιπάλους μας να κάνουν ευκαιρίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.