ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Να συνεχίσουμε ενωμένοι»

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Τάσος Λαγός, ώστε να επανέρθει η ηρεμία στην ομάδα και να προχωρήσουν στους στόχους τους.

Λαγός: «Να συνεχίσουμε ενωμένοι»

Ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε στη σημασία του νικηφόρου αποτελέσματος, μίλησε για την πεσμένη ψυχολογία λόγω αποτυχίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας, λέγοντας πως με τέτοια αποτελέσματα θα επανέλθουν τα χαμόγελα στους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Η εικόνα είναι θετική θέλαμε να πάρουμε το τρίποντο σε μια πολύ δύσκολη έδρα, που είχαμε δυσκολευτεί τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ξέραμε ότι θα έχουμε κάποιες ευκαιρίες, εκμεταλλευτήκαμε ένα στημένο και σκοράραμε. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Η πίεση ήταν μεγάλη από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και μόνο με αποτελέσματα σαν κι αυτό θα ξεπεραστεί, αλλά χρειάζονται συνέχεια τέτοια αποτελέσματα.

Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους επειδή η Ξάνθη είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Με το σύστημα που παίξαμε τα καταφέραμε και όλοι δούλεψαν σκληρά. Αξίζαμε τη νίκη σήμερα και μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλα γκολ νωρίτερα».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι νίκη ψυχολογίας: «Η ψυχολογία μας είναι αυτή που μας είχε πέσει. Έχουμε χάσει μόνο ένα ματς και στα προηγούμενα παιχνίδια κερδίσαμε χωρίς να έχουμε παίξει καλά».

Για τον κόσμο: «Με τέτοια αποτελέσματα κερδίζεις και τον κόσμο. Ο κόσμος είναι πικραμένος και δικαιολογημένα. Δεν αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού ο αποκλεισμός, αλλά έγινε. Έχουμε τους δύο στόχους μπροστά μας, παίκτες προπονητής και κόσμος συνεχίζουμε ενωμένοι».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα: «Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα». 

Για τον Τελάντερ: «Δουλεύει πολύ σκληρά στην προπόνηση, είναι δουλευταράς και έχει όλα τα φόντα να παίξει και αυτό κάνει στο γήπεδο. Να συνεχίσει να μας δίνει βαθμούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.