ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δίκιο έχει ο κόσμος»

Ο Τάκης Φύσσας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο κόσμος έχει δίκιο που διαμαρτύρεται ενώ για την χθεσινή αναμέτρηση τόνισε ότι ήταν μία δύσκολη νίκη σε μία δύσκολη έδρα.

«Δίκιο έχει ο κόσμος»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάκης Φύσσας για :

Την χθεσινή νίκη: «Ήρθαμε σε μία δύσκολη έδρα, κάναμε το παιχνίδι μας και πήραμε τη νίκη. Κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Την αμφισβήτηση που υπάρχει: «Δεν είναι ώρα να τα δούμε αυτά. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε την πορεία μας. Στον Παναθηναϊκό πάντα υπάρχει αμφισβήτηση. Ο κόσμος έχει δίκιο που παραπονιέται, αλλά δεν είναι η στιγμή για να μιλήσουμε».

 

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.862 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...