ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πήραν πριμ οι «πράσινοι»

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πει στους παίκτες την Παρασκευή ότι κάθε φορά που κάνουν 3 συνεχόμενες νίκες θα παίρνουν 3.000 ευρώ μπόνους ο καθένας και το έκανε πράξει αμέσως μετά τη νίκη επί της Ξάνθης.

Πήραν πριμ οι «πράσινοι»

Το «τριφύλλι» έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα. Πριν από την Ξάνθη είχαν προηγηθεί αυτές επί των Λεβαδειακό και Πλατανιά. Όπως είναι γνωστό ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πει τους «πράσινους» ότι για κάθε φορά που θα κάνουν 3 συνεχόμενες νίκες θα παίρνει ο καθένας 3.000.

Από το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο αρχίζει νέα τριάδα αγώνων, που αν και σε αυτή οι «πράσινοι» πετύχουν ισάριθμες νίκες θα εισπράξουν πάλι από 3000 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.