ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Συμβαίνουν ηλίθια πράγματα»!

Το panathinaikos24.gr μίλησε με τον Μάρκους Μπεργκ για τη φάση του πέναλτι που «έπνιξε» ο Βοσκάκης και ο Σουηδός δεν μάσησε τα λόγια του: «Συμβαίνουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Συμβαίνουν ηλίθια πράγματα».

Μπεργκ: «Συμβαίνουν ηλίθια πράγματα»!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε και έφυγε νικητής από την Ξάνθη, καταθέτοντας τεράστια ψυχή και καρδιά… πρωταθλητή. Κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα στην κακή βραδιά, την άσχημη ψυχολογία, την πίεση στην οποία βρισκόταν η ομάδα, αλλά και στον ανεκδιήγητο Βοσκάκη, ο οποίος έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός, οι παίκτες του Αναστασίου με το γκολ του Τελάντερ πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη. Κι όμως, στα αποδυτήρια, εκτός απ’ τη χαρά επικρατούσε και ένας έντονος εκνευρισμός.

Εκνευρισμός ο οποίος πήγαζε απ’ την διαιτησία, αλλά και την συμπεριφορά του Βοσκάκη. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατάλαβαν απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο πως δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την Ξάνθη, αλλά και τον συγκεκριμένο διαιτητή, που έβαζε συνεχώς εμπόδια. Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν πρωταγωνιστής σε πολλές φάσεις, είδε τον Βοσκάκη να μην του δίνει ένα πέναλτι, να του βγάζει κίτρινη κάρτα, να τον κόβουν με ανύπαρκτο οφσάιντ και να μην του δίνουν πεντακάθαρο φάουλ έξω απ’ την περιοχή, στη φάση που ο Σουηδός έφυγε με… φόρα προς τον διαιτητή, αλλά το μετάνιωσε και σταμάτησε για να μην έρθουν τα χειρότερα.

Βγαίνοντας απ’ τα αποδυτήρια, στο πρόσωπο του Μπεργκ έβλεπες δύο πράγματα. Ανακούφιση απ’ τη μία, εκνευρισμό απ’ την άλλη. Το panathinaikos24.gr βρέθηκε στην Ξάνθη και άφησε κατά μέρους όλα τα υπόλοιπα που αφορούσαν το ματς. Στάθηκε στη φάση του πέναλτι που δεν έδωσε ο Βοσκάκης στον Μπεργκ. Και ο Σουηδός δεν μάσησε τα λόγια του.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπήρξε πέναλτι στη φάση του πρώτου ημιχρόνου;

«Δεν θέλω να μιλήσω. Δεν πρέπει να μιλήσω. Συμβαίνουν ηλίθια πράγματα μέσα στο γήπεδο. Πράγματα που δεν μπορώ να τα καταλάβω. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο»

Ένιωσες τον αντίπαλο να σε ανατρέπει; Ήταν πέναλτι;

«Αυτό ας το κρίνει ο διαιτητής. Αυτός μόνο μπορεί να απαντήσει. Εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά απ’ αυτά που συμβαίνουν. Και συμβαίνουν πολλά ηλίθια πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν παίζουμε».

Παρ’ όλα αυτά κάνατε μια μεγάλη νίκη

«Τη θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε. Ήρθαμε μόνο για τη νίκη και  είμαστε χαρούμενοι που την κατακτήσαμε. Όμως υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μας κάνουν να μην νιώθουμε καλά, γιατί δεν σταματούν να συμβαίνουν».

Οι απαντήσεις του Μπεργκ και κυρίως το «stupid things», που είπε δύο φορές ο Σουηδός επιθετικός δείχνουν τον έντονο εκνευρισμό του για τη συμπεριφορά που έχει τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του από τους διαιτητές. Μια συμπεριφορά που πολλές φορές τους βγάζει εκτός εαυτού, όπως συνέβη και με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος για καλή του τύχη συγκράτησε τον εαυτό του και δεν πήγε πάνω στον Βοσκάκη, όταν ο τελευταίος δεν του έδωσε καταφανέστατο φάουλ έξω απ’ την περιοχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.