ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Γιάχος, Βοσκάκης οργίασαν, στέλνοντας μήνυμα στον Ολυμπιακό!

Ο Γιάννης Αυλακιώτης, μετά τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου, διαπιστώνει ότι τα κόζα άλλαξαν και αναλύει γιατί η διαιτησία Βοσκάκη ήταν μια επίδειξη δύναμης του πράσινου κατεστημένου.

Γιάχος, Βοσκάκης οργίασαν, στέλνοντας μήνυμα στον Ολυμπιακό!

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο λιμάνι φίλοι μου, παρά τη δίκαιη νίκη και την άνεση επικράτηση επί του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν μπορούν να αγνοήσουν το διπλό μήνυμα της πράσινης παράγκας μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες. Κι αν το γεγονός ότι δεν τους ευνόησε ο Γιάχος μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο (οι άνθρωποι της NASA έχουν αφήσει το θέμα του νερού στον Άρη και ασχολούνται ήδη με το συγκεκριμένο μυστήριο) τα όργια του Βοσκάκη στην Ξάνθη, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών. Το κατεστημένο του Παναθηναϊκού έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.