ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Το πόρισμα Κορέα οδήγησε στην ήττα Μαρινάκη από τον ΠΑΟΚ!

Το SDNA αποκαλύπτει τι συνέβη κατά την εκδίκαση της μήνυσης του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΟΚ για την περίφημη ανακοίνωση περί «συστήματος». Καυτοί διάλογοι και σαφές μήνυμα από τη δικαιοσύνη!

Το πόρισμα Κορέα οδήγησε στην ήττα Μαρινάκη από τον ΠΑΟΚ!

Mπορεί ο Ολυμπιακός να πέρασε άνετα χθες από την Τούμπα με 2-0, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο ΠΑΟΚ πήρε μια μάλλον σημαντικότερη νίκη επί του αντιπάλου του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο εκδίκασε τη μήνυση του Ολυμπιακού εναντίον του Δικεφάλου σχετικά με την ανακοίνωση που είχε βγάλει τον Μάρτιο του 2014 μετά το παιχνίδι με τον Άρη.

Παρότι σε αυτή την ανακοίνωση υπήρξαν πολύ βαρείς χαρακτηρισμοί και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ίσως η πιο σκληρή ανακοίνωση όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να στοιχειοθετήσει ότι η ανακοίνωση ήταν δυσφημιστική εναντίον του.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.