ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παίζεται… του Εσιέν με ΠΑΣ

Ο Μάικλ Εσιέν δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τις πιθανότητες να συμβεί αυτό, στο ματς με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο (19/10), να είναι μοιρασμένες.

Παίζεται… του Εσιέν με ΠΑΣ

Ο Γκανέζος άσος, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στο… μάτι του κυκλώνα, λόγω των ενοχλήσεων που έχει και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αγωνιστεί, θα εξεταστεί αύριο από τους γιατρούς προκειμένου να φανεί ποια είναι η κατάστασή του και αν μπορεί να μπει σε πιο δυνατό ρυθμό προπονήσεων, ούτως ώστε να έχει αυξημένες πιθανότητες να κάνει πρεμιέρα στις 19/10 στο ματς με τους Γιαννιώτες στη Λεωφόρο.

Από την αυριανή… γνωμάτευση θα κριθεί εν πολλοίς το αν θα μπορεί να παίξει ο Εσιέν η αν θα πάρει και άλλη αναβολή το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι». Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες είναι 50-50, καθώς ουδείς γνωρίζει, ποια είναι ακριβώς η κατάστασή του και το μέγεθος των ενοχλήσεων που έχει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.