ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διάψευση για τον διάλογο

Από το πρωί σε αρκετές εφημερίδες και ιστοσελίδες έπαιξε το θέμα του διαλόγου του Τάκη Φύσσα με τον Μιχάλη Βοσκάκη, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τονίζει πως ο πραγματικός διάλογος, είναι κάπως διαφορετικός.

Διάψευση για τον διάλογο
Από την «πράσινη» ΠΑΕ τονίζουν πως η αλήθεια για τον διάλογο είναι κάπως διαφορετική από αυτή που έβγαλαν κάποιες εφημερίδες το πρωί της Τρίτης, με τον Μιχάλη Βοσκάκη να μη δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις και να έχει ύφος.

Παράλληλα, ο Τάκης Φύσσας δεν ήταν τόσο συγκαταβατικός απέναντι του, αναφέροντας στοιχεία τα οποία και δε θα μπορούσαν να διαψευστούν.

Ο ρέφερι από την Κρήτη, δεν ήξερε τα φάουλ τα οποία έχει σφυρίξει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είπε πως πρέπει να πάρει και χειροκρότημα για τις αποφάσεις του και δε συζήτησε το πέναλτι πως κακώς δεν έδωσε υπέρ του Μάρκους Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.