ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Noor 1: Οι «καυτοί» διάλογοι για τη μεταφορά της δίκης

Το SDNA έχει όλο το ρεπορτάζ από την πρώτη ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης του ναρκοπλοίου Noor1 και τη… μάχη που δόθηκε από τους συνηγόρους για τη μεταφορά της δίκης. Διαβάστε τους διαλόγους…

Noor 1: Οι «καυτοί» διάλογοι για τη μεταφορά της δίκης

Μάχη έδωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των βασικών κατηγορουμένων στη δίκη του για τη μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Νοοr 1, προκειμένου να πείσουν τους δικαστές και κυρίως την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά ότι στην αίθουσα που είχε επιλεγεί δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να εκδικαστεί μία τόσο μεγάλη υπόθεση λόγω της ακαταλληλότητας του χώρου.

Ολοι συμφώνησαν, δικαστές και συνήγοροι ότι αυτό έπρεπε να είχε λυθεί από την πολιτεία, ευθύνη της οποίας ήταν να έχει βρει κατάλληλη αίθουσα για να χωρέσει τους 33 κατηγορουμένους, τους περίπου 40 συνηγόρους, 12 μάρτυρες κλπ.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…                 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.