ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μόνο ο Νάνο δεν φτάνει

Ο Ισπανός είναι ο σταθερότερος παίκτης του ΠΑΟ στην ανάπτυξη μα θέλει και στηρίγματα τώρα που ακολουθούν τα ντέρμπι.

Μόνο ο Νάνο δεν φτάνει

Πήρε την πρώτη του συμμετοχή ο Νίκος Καλτσάς ως βασικός στα Πηγάδια με τους πράσινους να εύχονται ο πρώην παίκτης της Βέροιας να «βγει». Παρότι στα φιλικά έπαιζε σε θέση φορ ο ποδοσφαιριστής δύναται να προσφέρει ως δεξιός ακραίος χαφ καλύπτοντας την αδυναμία ανάπτυξη από εκείνη την πτέρυγα.

Μ’ εξαίρεση το Νάνο δεν υπάρχει άλλος παίκτης ν’ απειλεί τον αντίπαλο από τις πλευρές, με τον Ισπανό να παίζει τόσες εβδομάδες και για Νίνη, Λουντ, Κλωναρίδη που σίγουρα θα έδιναν διαφορετική ποιότητα στο κλαμπ άμα ήταν υγιείς.

Με τον προπονητή να κάνει πειραματισμούς στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και να επιμένει να χρησιμοποιεί μαζί τους Κροάτες (άρα που χώρος για winger) το τριφύλλι…μπάταρε από την πλευρά που κάλυπτε ο Νάνο, κάτι που το έκανε προβλέψιμο! Παρόλα αυτά τα τρίποντα τα πήρε, μα τώρα που ακολουθούν ντέρμπι ο προπονητής πρέπει να βρει κι άλλες λύσεις. Τουλάχιστον ως τον Δεκέμβρη μιας και τότε είναι δρομολογημένη (;) η επιστροφή (;) στο Κορωπί του Χάρη Μαυρία.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.