ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Κάθε παιχνίδι και μία μάχη»

Η νέα σεζόν ξεκινάει και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μιλάει για την σωστή προετοιμασία που έχει γίνει μέχρι τώρα και για τις «μάχες» που θα δίνουν οι «πράσινοι» στο παρκέ σε κάθε παιχνίδι.

Γιάνκοβιτς: «Κάθε παιχνίδι και μία μάχη»

Ο άσος του «τριφυλλιού» στο πλαίσιο της Media Day αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και τόνισε πως οι παίκτες θα «μιλήσουν» στο παρκέ, χωρίς να ψάχνουν δικαιολογίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινάει η σεζόν. Την Πέμπτη παίζουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με νέους παίκτες. Το βασικό για εμάς είναι να παίζουμε καλά να είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και από εκεί και πέρα δεν πρέπει να μιλάμε πολύ και να δίνουμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο. Έχουμε κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι την Κίνα αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει να έχουμε δικαιολογίες, ούτε την Πέμπτη.

Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει καλά για την αρχή της σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες έχουμε το ρόλο μας. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας, πρέπει να κάνουμε αυτά που θα μας λέει ο κόουτς και σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να δίνουμε μια μάχη στο γήπεδο για να παίρνουμε τη νίκη». 

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 36.142 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...