ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βλέπει την έξοδο ο Μπούρμπος

Αντίστροφα μετράει ο Χρήστος Μπούρμπος στον Παναθηναϊκό.

Βλέπει την έξοδο ο Μπούρμπος

Ο Έλληνας μπακ, όπως φαίνεται και από τα τελευταία παιχνίδια, δεν βρίσκεται στις επιλογές του Γιάννη Αναστασίου και δύσκολα θα παραμείνει στο «τριφύλλι».

Φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας, έχει πάρει ο Νίκος Μαρινάκης, ενώ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος επιστρέφει και ο Γενς Βέμερ.

Παράλληλα, στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει η  λύση του Κάρλος Ζέκα, ενώ υπολογίζεται και ο Σέρχιο Σάντσεθ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, η παραμονή του Μπούρμπου στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά δύσκολη…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...