ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Ο κόουτς ξέρει…»

Ο Αλεξάντερ Πάβλοβιτς υποκλίνεται στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, μέσω του panathinaikos24.gr, μιλάει για την ανάγκη επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης και εκφράζει την ανυπομονησία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πάβλοβιτς: «Ο κόουτς ξέρει…»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ/ φοργουορντ:

Ήταν εύκολη απόφαση το να έρθεις στον Παναθηναϊκό;

Βέβαια. Ο κόουτς μετά την συμφωνία του με την ομάδα επικοινώνησε μαζί μου και με ρώτησε αν θέλω να έρθω. Όταν σε ζητά ένας προπονητής όπως ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που είναι μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες δεν μπορείς να πεις όχι. Δεν θα μπορούσα να πω όχι λοιπόν. Ηρθα σε μια τεράστια ομάδα, με έναν μεγάλο προπονητή.

Χάσατε δύσκολα στον αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ματς Final Four, μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο φέτος;

Αυτός είναι ο στόχος μας όπως και σε κάθε ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα.  Ο Παναθηναϊκός έχει υψηλούς στόχους και αυτό θέλουμε να καταφέρουμε, πρέπει όμως να πάμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι και να δούμε πως θα εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου.  Σαφώς και στόχος μας είναι το final four. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Στην κορυφή της Ευρώπης. Όλα γίνονται…

Εκτός από την πρόκριση στο Final Four ο Παναθηναϊκός έχει στόχο και το να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενισχύοντας το ρόστερ του με πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες.

Σίγουρα στόχος μας είναι και το πρωτάθλημα κάτι που δεν θα είναι εύκολο όμως. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τα καταφέρουμε και να στεφθούμε πρωταθλητές.  Είναι κι αυτός ένας από τους μεγάλους μας στόχους.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 19.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως είναι ο κόουτς; Ποιες οι οδηγίες του και πως θέλει να παίζει η ομάδα;

Είναι πολύ καλός στην δουλειά του και νομίζω πως όλοι στην ομάδα τον συμπαθούν. Κάνει πολύ καλή δουλειά και θέλει να παίζουμε με γρήγορο ρυθμό και σε αυτό τον προσανατολισμό χτίζεται η ομάδα. Δουλεύουμε μαζί του και σιγά σιγά μας περνάει τη φιλοσοφία του. Χτίζεται μια νέα ομάδα, σε σωστές βάσεις, πιστέψτε με. Και με έναν προπονητή που ξέρει να το κάνει.

Που υπερέχει ο Παναθηναϊκός φέτος; Στην άμυνα ή στην επίθεση;

Χωρίς την άμυνα δεν μπορείς να κερδίσεις. Έχουμε πολύ καλούς αμυντικούς παίκτες που παίζουν πολύ καλά αμυντικά και θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα.

Τι εμπειρίες σου άφησε το ταξίδι στην Κίνα;

Ήταν πολύ καλό και πρωτόγνωρο για μένα καθώς δεν έχω αντιμετωπίσει κινεζικές ομάδες. Το ταξίδι ήταν πολύωρο και κουραστικό αλλά τα παιχνίδια κόντρα σε αυτές τις ομάδες ήταν μια πάρα πολύ καλή προπόνηση για εμάς.

Είστε έτοιμοι για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό; Ανυπομονείτε γι αυτό το ματς;

Έχουμε κάνει ήδη δύο προπονήσεις γι αυτό το ματς και ανυπομονούμε να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε τι σημαίνει ένα τέτοιο ντέρμπι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εμείς θα τα δώσουμε όλα και μακάρι να νικήσουμε.

Πως σου φάνηκαν οι οπαδοί και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο “Honouring our Legacy”;

Ήταν απλά απίθανοι. Γέμισαν το γήπεδο σαν να ήταν επίσημο παιχνίδι και δημιούργησαν πολύ καλή ατμόσφαιρα και πιστεύω ότι μέσα στη χρονιά θα μας δώσουν πολύ δύναμη και ώθηση και θα είναι ο έκτος παίκτης μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να μην τους απογοητεύουμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.